Sokéves tapasztalatod által szenvedélyed a főzés, esetleg lelkes pályakezdőként erősen érdeklődsz a szakács szakma iránt. Érted és érzed, hogy munkád fókuszában a vendég áll. Te is úgy gondolod, hogy kiemelkedő munkabírásod és hivatásodban megjelenő igényességed messzemenőkig híres együttműködési hajlandósággal párosul, és ezek a sorok rólad szólnak?
Ebben az esetben ne habozz tovább, hiszen az Ospitalitá Italiana minősítéssel rendelkező, Közép-Európa legjobb olasz konyhája címmel is büszkélkedő AVALON RISTORANTE csapattársai között találod meg a legjobb helyed
Szakács
pozícióban
AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ FELADATOK:
- Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, ételek elkészítése
- Pontos receptúrák követése
- Készletek felmérése, fogyások dokumentálása
- Munkakörnyezet tisztaságának betartása, HACCP rendszer követésE
- Sous Chef munkájának támogatása
- A segédszemélyzet munkájának irányítása
AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁSOK:
- Szakmád iránti elhivatottságot
- megbízhatóságot és pontosságot
- aktív részvételt a konyha napi életében
AMIT KÍNÁLUNK:
- Teljes főállású bejelentett munkajogviszony
- Átlátható bérezés
- Tervezhető időbeosztás
- Higiénikus konyha
- Modern, minden szakmai elvárást kielégítő konyhai gépesítés (RATIONAL, Sous Vide)
- Szakmai fejlesztéseket és személyes fejlődést támogató vezetőség
- Becsületesség és kollegialitás
- Napi kétszeri melegétkezés, HELL és XIXO termékek, kávé fogyasztási lehetőség
- Munkába járásod támogatás
- Edzőtermi bérlet (M1 Fitness)
- Igényes munkaruházat
AMIK SEGÍTSÉGÉVEL LEGJOBBAN FEJLESZTHETED SZAKMAI ÉRTÉKEID:
- Prémium színvonalú alapanyagok, többek között argentin bélszín, A5 Japán Wagyu steak, élő homár, friss tenger gyümölcsei
- észak-olasz prémium felvágottak, dél-olasz sajtkülönlegességek
- folyamatosan bővülő kínálat magyar őstermelői különlegességekből
- házi tészták készítése
- BBQ pitbox füstölő, Thermomix
- gasztronómiai túrák (San Daniele, Udine, Verona, Treviso)
- exkluzív rendezvények, borvacsorák, tematikus estek
MUNKAVÉGZÉS HELYE: Miskolctapolca